Plakat

Sommerfest i Vennesla sentrum

Dato
13.8.22
Kl.
11:00
Dato slutt
13.8.22
KL
11:00

Informasjon


Sommerfest i Vennesla sentrum

Program for barn og voksne. Hoppeslott og aktiviteter for barna. Flott sang og musikk. Grillmat, vafler og diverse

Det er med stor glede vi ønsker store og små velkommen til en skikkelig sommerfest i Vennesla sentrum 13. august kl. 11:00 – 14:30.

Fra paviljongen vil det bli variert sang og musikk fra ulike artister. Et spesialkomponert husband, ledet av Johan Nøkland Lund deltar. Både Nathalie Saabye Jeppestøl og Amalie Bjørnestad vil bidra med solosanger. Raymond Rismann med team vil også delta med friske toner.

Flere personer vil dele vitnesbyrd fra livene sine. Bant annet får vi besøk av Hans Christian Eide fra Bergen. Han ble funnet som spebarn i en liten eske langs veien i India. Etter 6 måneder ble han adoptert til Norge. Imidlertid havnet han tidlig ut i omfattende rusmisbruk, og drev også med salg. Etter en politirazzia fikk han en ny sjanse på et kollektiv …

Carina Myren fra Stathelle blir også med. Hun kom tidlig i feil miljø, og endte opp med rusavhengighet, depresjon og angst. Men under et besøk hos besteforeldrene i Tvedestrand begynte positive ting å skje …

Filadelfia gatekirke reiser opp teltet, og vil være til stede med tilbud om gode samtaler og forbønn.

Det blir salg av grillmat og vafler. Vi spanderer kaffe`n! En stor flott bukett med medarbeidere vil være i sving for å lage en trivelig fest for dem som oppsøker Vennesla sentrum denne lørdagen. Bord og stoler vil være disponible.

Alle barn er også hjertelig velkommen. Noe av programmet er spesiallaget for dem, med blant annet hoppeslott og aktivitetsløype. Det blir også en egen avdeling med sanger spesielt rettet mot barna. Alle barna får gratis iskrem.

Se flere hendelser