|Julespill

Vi inviterer til Filadelfia Vennesla sin juleforestilling.
Filadelfia 4. desember kl. 17:00

Påskespill

Julespill

Julens budskap fremføres med flotte sanger, skuespill og dans. Julegrøt med mandler. Fri entré.
Julespillet har vært en årelang tradisjon i Filadelfia Vennesla. Vi startet med den første enkle fremføringen allerede i 2006. Siden har skuespillet blitt gjennomført hvert år, bortsett fra under koronatiden i 2020 og 2021. Det er derfor med stor glede vi kan invitere alle på nytt til Filadelfia 4. desember kl. 17:00
Sang, dans og skuespill
Gjennom flotte sanger, skuespill og dans, presenteres julens budskap med stor innlevelse og humor. Alle aktørene er en del av menigheten. Både barn, ungdommer og voksne deltar. Vi har et eget husband med sangere og musikere, som er med på å løfte fremføringen til de store høyder.

I løpet av årene har julespillet utviklet seg til å bli et stort teaterstykke, med flotte kulisser og noen ganger over 90 deltakere. Etter fremføringen i storsalen serveres det julegrøt. Vi dekker bord til over 700 personer. I julegrøten befinner det seg selvsagt mandler. Alle som finner en mandel får premie.
Påskespill
Josef, Maria og Jesus i stallen.
Gratis
Det er fri entré, men vi tar opp en kollekt, der pengene vil gå til å hjelpe mennesker som Filadelfia støtter i julehøytiden. Dette dreier seg både om mennesker i Vennesla og i andre land. Bare i Vennesla vil vi bruke rundt kr. 200 000,- for å hjelpe mennesker som sliter med å få det til å gå rundt. Distribueringen skjer i form av gavekort som deles ut. Enslige mottar gavekort på kr. 800,-, mens familier mottar gavekort til en verdi av kr. 1200,-. Over 200 enheter vil motta slike gavekort.
Vil du støtte oss?
Dersom noen ønsker å støtte dette arbeidet, kan dere overføre penger til:
Vipps: 34795
Kontonummer:
3000 32 35099

Med dette ønsker vi alle velkommen til julespillet i Filadelfia. Både barn, ungdommer og voksne vil få en virkelig flott førjulsopplevelse, der budskapet om Jesus, som julen handler om, vil komme tydelig fram.
Barn som synger på påskespill
Filadelfia Vennesla lokale

Sted

Vigeland Brugs Vei 5
Arrangementet foregår i lokalet til Filadelfia Vennesla.

Parkering

Det er gode parkeringsmuligheter rundt Filadelfia Vennesla. Vi garanterer plass til alle som kommer
Kart over parkeringsmuligheter på Filadelfia Vennesla