Helaften

Dato
18/3/23
Kl.
18:00
Dato slutt
18/3/23
KL
18:00
Kveldens talere og musikkere

Helaften

Pizzafest & konsert. Appell fra Jørgen Reinertsen. Konsert fra Hans Inge Fagervig og Cecilie Røinås & Victoria Syvertsen.

Hjertevarmt velkommen til «Helaften med pizzafest & konsert» lørdag 18. Mars i Filadelfia Vennesla!

Konsert med Hans Inge Fagervig.
Hans Inge har turnert i 25 land, og gitt ut ca. 20 plater. Hans lune humor, sterke tekster, og ærlighet i forhold til det å være menneske, gjør at mange av oss kjenner oss igjen

Cecilie Røinås & Victoria Syvertse
Cecilie Røinås & Victoria Syvertsen har nydelige stemmer som må oppleves! Disse unge kvinnene inntar plattformen i Filadelfia Vennesla med fullt band!  

Odd Kjølleberg
Helt fra barnsben har Odd Kjølleberg aldri følt seg «god nok», og dette har fulgt han til dags dato. Faren stilte store krav, og han ventet gjerne med å gå hjem om kvelden for å unngå kjeft og fysisk vold. Da listelendingen var 8 år gammel synes han livet var så tøft at han ba til Gud om få dø.

Kona, Jane, hadde bedt om at Odd skulle bli en kristen i over 20 år, og endelig skulle hun få bønnesvar … Da han måtte ro en 12 fots båt i stiv kuling etter et jobboppdrag, ba han til Gud, og det ble blikk stille rundt båten helt til han kom til land. Hør når Odd deler den gripende historien på Helaften!

Geir Stomnås
Vi skal bli bedre kjent med personen, Geir Stomnås som er pastor i Filadelfia Vennesla. Han har blant annet vært misjonær i Brasil 8 år. Vi skal også få informasjon om alt det spennende som skjer på søndagsmøtene i menigheten!  

Appell fra Jørgen Reinertsen
Kveldens appellholder er Jørgen Reinertsen, leder for Nitti 10, en organisasjon som tverrkirkelig profil, som arrangerer Helaften i samarbeid med menigheten.

Pris kun 150.- pr. person inkl. konsert, stor pizzabuffe, dessert, kaffe & kaker

Meld deg på til Marit Haddeland, telefon: 907 78 116

Pst! Inviter veldig gjerne med deg noen til denne festkvelden i Vennesla.

Se flere hendelser