Helaften

Dato
13/4/24
Kl.
18:00
Dato slutt
13/4/24
KL
18:00
Bilder av deltakerne

Helaften

Konsert & middag. Besøk av Tor Rødseth, Tabita Linéa Breiviks og Broken Chains

Det er en STOR glede å ønske velkommen til HELAFTEN m/ konsert & middag i Filadelfia Vennesla lørdag 13. april klokken 18.00.

Et fantastisk team lager en skikkelig festkveld, serverer middag og pynter bordene med levende lys og blomster. Kaffe og kaker blir det også i løpet av kvelden.

Denne gang får vi besøk av motorsykkelklubben Broken Chains som skal dele fra sine liv. De er en del av Celebrate Recovery-miljøet på Iveland, og vi ser virkelig fram til de kommer på sine flotte motorsykler for å være sammen med oss!

Tor Rødseth har utgitt mer enn 20 album, og nå kommer ålesunderen til Helaften for å holde konsert med fullt band. Tor har et stort repertoar innenfor ulike sjangre, og fremfører også egenprodusert materiale, så det er bare å glede seg til Helaften!

Tabita Linéa Breiviks ME-sykdom førte flere ganger til at moren måtte mate henne. Lovsang og bønn skulle bli en sentral del av helbredelsesprosessen. Tabita skal synge og spille på Helaften! Hennes sterke formidlingsevne og nydelige stemme bergtar.

Jørgen Reinertsen holder kveldens appell.

Det blir også et lotteri med flotte gevinster! Salg av bøker, bibler og kvalitets hudpleieprodukter fra Israel.

Vi mener å ha erfart at helt siden oppstarten av Helaftenkonseptet for over 10 år siden, har det på alle arrangementene dukket opp helt nye ansikter. Vi ønsker at alle som kommer skal føle seg inkludert, og få mulighet til å senke skuldrene i en god og trygg atmosfære.  

Om du ikke har vært på Helaften tidligere er du SPESIELT velkommen! Vi vil også oppmuntre våre tidligere gjester til å invitere med seg venner og bekjente til denne festkvelden.

Voksne: 150.- Barn U/16 ÅR: 75.-

INKLUDERT: Konsert, middag, kaffe & kaker. Kaffe`n er klar fra kl. 17.30.

Påmelding: SMS til Oddbjørg Sørli, telefon: 480 35 442.  

Se flere hendelser