Helaften plakat

Helaften

Dato
10.9.22
Kl.
18:00
Dato slutt
10.9.22
KL
18:00

Informasjon


Helaften

Bordene pyntes med levende lys og friske blomster når vi ønsker hjertevarmt velkommen til Helaften i Filadelfia Vennesla lørdag 10. september!

Inge Røysland leder organisasjonen «Himmelpartner», som har sett at nærmere mange har respondert på frelsesinnbydelser i årenes løp. Inge er en forkynner med stor integritet, og skal holde kveldens appell. Det blir også en konsert med Røysland og fullt band!

Fra Shalam kommer Solfrid Fredriksen Bakke og Hilde Charlotte Solberg som er to eminente sangere som synger med stor innlevelse! Dyktige musikere har de også med seg: Johnny Lund og Preben Eikås.

Sara Ulsted Mojlanen led av en ekstrem og invalidiserende angst i flere år, og angsten tok mer og mer over livet hennes. I benkeraden på et kristent møte fikk Arendalsjenta en ubeskrivelig fred. Angsten har nå vært borte i over 2 år, og Sara har begynt på bibelskole.

Marit Helle Haddeland kjører ca. 150 kilometer til Helaften. Hun er med i det dyktige teamet, som gjør disse festkveldene mulige. 10. september, får du mulighet til å bli bedre kjent med denne driftige kvinnen når hun deler fra sitt liv.

Jørgen Reinertsen, leder for Nitti 10, er konferansier på Helaften.

Kr. 150.- pr. person inkl. konsert, middag, dessert, kaffe & kaker.

Påmelding til Oddbjørg Sørli, telefon: 480 35 442

Inviter gjerne med deg noen kirkefremmede.

Filadelfia Vennesla og Nitti 10 samarbeider om dette arrangementet

Se flere hendelser