Menighetstur til Solstrand

Dato
10/5/24
Kl.
18:00
Dato slutt
10/5/24
KL
18:00
Mange generasjoner koser seg i vår været


Menighetstur til Solstrand

Menighetstur til Solstrand

Deter er nå en gang slik at det finnes ting i livet som vi ikke vil gå glipp av. Den årlige menighetsturen til Solstrand, føyer seg inn i rekken av slike begivenheter. Da kommer folk i alle aldre sammen til en forrykende helg, som inneholder mer enn du klarer å forestille deg. Du kan selv tenke deg hvordan det blir når noen sprø ungdommer, skrikende unger, klukkende kvinner og noen haltende eldre herremenn, som fortsatt tror de kan spille fotball, blir stuet sammen på et sted. Det kan ikke bli annet enn ditt livs opplevelse. Du kommer nok ikke til å få dette spørsmålet på den ytterste dag, men alle vi andre vil spøre: «Hvor var du under menighetsturen i 2024?»

Vi har gleden av à komme til leirsted med mange fasiliteter, som både barn, unge og voksne har stor glede av. Noe av det aller mest gledelige er at ingen blir satt opp på kjøkkenliste. Fantastiske og velsmakende måltider er ferdig servert, og kan nytes i et godt og avslappende fellesskap.

Du inviteres med i et fellesskap der du får være akkurat den du er. Gjennom flotte taler, sterke vitnesbyrd og nydelig sang, blir vi oppbygd i troen. Jesus er alltid i sentrum på Solstrand. Han fryder seg når vi lovpriser ham i møtene, men også gjennom hylene på hoppeputa og scoringsjubelen på fotballbanen. Bli med på tur! Uten deg mister vi noe verdifull.

Priser per person hele helgen (kost og losji)

Alder Pris
20+ Kr. 1.350,-
Student (fulltid) Kr. 1.000,-
13 – 19 år Kr. 1.000,-
8 – 12 år Kr. 689,-
3 – 7 år Kr. 450,-
0 – 2 år Gratis

Priser for dem som velger å bo i telt eller campingvogn

Alder Pris
20+ Kr. 1.250,-
Student (fulltid) Kr. 890,-
13 – 19 år Kr. 890,-
8 – 12 år Kr. 610,-
3 – 7 år Kr. 390,-
0 – 2 år Gratis

Makspris per familie Kr. 4.550,- (maks 2 personer over 20 år)

Påmelding

Dere melder dere på ved å sende en e-post til
geir@filadelfiavennesla.no

Ved påmelding må følgende opplysninger oppgis:

  1. Fullt navn på alle deltakerne
  2. Alder under turen på alle deltakerne
  3. Hvordan dere vil bo (leilighet, hytte, internat, campingvogn eller telt). Det er førstemann til mølla som gjelder. De som melder seg på først, får velge boenhet først. Det er flott om ektepar uten barn, har mulighet til å bo sammen med andre par, slik at vi, i den grad det er mulig, kan fylle opp de ulike boenhetene.
  4. Påmeldingsfristen er 28. april

Program

Turen starter med kveldsmat fredag kl. 18:00. Vi ber om at alle deltakerne er installert i god tid før dette tidspunktet. Turen avsluttes med middag søndag kl. 12:00. Det vil komme et detaljert program like før turen, inkludert en del nyttige og praktiske opplysninger

Måltider

Alle måltidene serveres ferdige og inntas i leirstedets matsal. Vi spiser sammen. 

Ta med

  • Laken, dyne- og putetrekk eller sovepose
  • Om ønskelig kan sengetøy leies på stedet.
  • Klær til bading og sport
  • Det man ellers trenger til møter og lignende

Overnatting

Overnatting vil foregå på internatrom, i hytter og i leiligheter. Det er også mulig å overnatte i campingvogn og telt. Dersom noen ønsker leilighet, koster dette kr. 650,- per leilighet, i tillegg til vanlig pris. Dersom det blir fullt på internatet og i hyttene, vil imidlertid leilighetene være til vår disposisjon uten det ovennevnte tillegget.

Romstørrelse

Internatrom     4 personer
Hytter             3, 5 eller 8 personer
Leilighet         6 personer

Betaling

Betaling finner sted like før turens oppstart. Dere blir tilskrevet om dette.

Jeg anbefaler alle å bli med. Menighetsturen er en gyllen anledning til å bli kjent med, og koblet sammen med, nye mennesker i menigheten. Når vi er sammen en hel helg, styrkes fellesskape

Se flere hendelser