Filming

Hver søndag sender vi søndagsmøtet live ut på internett og noen ganger ut på TV. Dette har vert en veldig viktig oppgave i menigheten. Vihar fått mange gode tilbakemeldinger fra mennesker i hele Norge, og det er fler som har kommet til menigheten av så se på våre møter digitalt.

Vi har 6 kameraer i produksjonen, og tre kameraer som erbemannet, pluss en som sitter på regirommet og styrer sendingen. Det er i forskjellige team som bytter på å filme hver søndag.
Kameramann som filmer møtet
Podcast-innspilling av Teologitavla i Filadelfia Vennesla sitt TV-studio.
Filadelfia sitt studio
Etter hvert skal vi også begynne å produsere forskjellige programmer til YouTube og TV i studio. Om du har erfaring med å filme, eller bare vil prøve så er du hjertelig velkommen til å bli med oss.

Grafisk

Det grafiske er en helt sentralt del av medieproduksjon. Om det er plakater, thumbnail på videoene eller nettsiden så dette en oppgave som hjelper å fremme alt vi legger ut, og gir en profesjonell følelse.

Lyd

Vi har per i dag ingen som har ansvar for lyden på livesendingene. Vi ønsker å løfte lyden i sendingene mange hakk, og er derfor ute etter deg som kan styre lyd.

Photo

Er du flink til å ta bilder, eller bare liker du å ta bilder? Da passer du godt inn i denne tjenesten. Vi trenger bilder til sosiale-medier, thumbnails, av arrangementer og til nettsiden. I dag har vi en som løper rund å tar bilder samtidig som han har andre oppgaver, og vi trenger derfor fler som kan hjelpe til med dette.

Regirommet eller kontroll-rommet til Filadelfia Vennesla
Regirommet hvor vi styrer kameraene

Er du en utvikler eller IT person?

Vi har flere funksjoner og ting som vi ønsker å utvikle eller sette opp. Dette gjelder på nettsiden og internt.
Kontakt oss