|Reis deg, Guds menighet 2022

I en tid der mange er på vikende front i forhold til Bibelens budskap, vil vi stå opp og tale tydelig om det som er Guds gode vilje for hele nasjonen. Derfor inviterer Filadelfia Vennesla også i år til «Reis deg, Guds menighet»
28. august kl. 15:00-21:00

Ser talene her

Se Reis deg Guds menighet 2021

Temaer

Gjennom innlegg, intervjuer og panelsamtaler vil dere få et godt innblikk i temaer som er knyttet til betydningen av Bibelen som Guds Ord, det ufødte livet og abort, ekteskapet mellom én mann og én kvinne, Israels plass i tiden vi lever i, hva som rører seg i lovgivning og skoleverk og hvordan vi skal forholde oss til dette, kjønnsidentitet og behandling, hva som defineres som konverteringsterapi, hva foreningen «Fri» og «Pride» representerer og lignende svært tidsaktuelle saker.
Visjon og grunnlag

Talere

Til å bringe fram budskapet har vi fått med et bredt utvalg av talere. Disse har vist at de har en modig og tydelig stemme i det offentlige rom.
Øyvind Benestad, Espen Ottosen, Bjarte Ystebø, Geir Stomnås, Elin Fagerbakke, Truls Olufsen Mehus, Kjell Skartveit, Maria Torgussen Helgerud, Joel Ystebø, Cecilie Røinås, Martin Stomnås og Geir Stomnås.
28. august kl. 15:00-21:00

Päivi Räsänen fra Finland

Det er med stor forventing vi også tar imot Päivi Räsänen fra Finland. Utfallet av rettssaken som føres mot henne, vil ha betydning for alle de nordiske landene. Vil vi i fremtiden ha lov til å forkynne fritt fra Guds Ord? Vil det fortsatt være tillatt å hevde at det bare finnes to kjønn?
Konferansen vil både gi nyttige opplysninger om hva som rører seg i samfunnet, og samtidig være til inspirasjon for alle som ønsker å stå opp for Jesus og følge hans ord i dagliglivet.
Det blir flott sang og musikk, kulturelle innslag og én times pause med salg av grillmat og diverse forfriskninger. Velkommen til en svært viktig og aktuell ettermiddag og kveld i Filadelfia Vennesla!
Amalie synger på julekonsert

Sted

Vigeland Bruks Vei 5
Arengamentet foregår i lokalet til Filadelfia Vennesla.
Overnatting:
Filadelfia Vennesla ligger bare 15 minutter ifra Kristiansand sentrum. Det finnes mange hoteller og gode overnattingsmuligheter i Kristiansand og området rundt.
Finn hotell

Parkering

Det er gode parkeringsmuligheter rundt Filadelfia Vennesla. Vi garanterer plass til alle som kommer

Se Reis deg Guds menighet 2021